Acasa>>Bunuri de larg consum, Industria Auto, Interior vehicul, Matriterie>>Scanarea CT a unui conector electric cu 2 pini
Alege alt domeniu

Scanare CT conector electric asamblat

Scanarea CT reprezintă soluția ideală pentru inspecția conectorilor din plastic cu buzunare adânci și geometrie ascunsă.
Echipamentele clasice au dificultăți în a măsura aceste zone ascunse, practic singura metodă non distructivă disponibilă la ora actuală fiind scanarea CT.

Vorbind despre mediul industrial actual în care optimizarea timpilor alocați unei operații reprezintă o prioritate, măsurarea simultană a mai multor repere devine o condiție obligatorie în vederea atingerii acestui obiectiv. Volumele de lucru ale gamelor de scanere CT produse de Zeiss permit măsurarea simultană a mai multor cuiburi ale unei matrițe. Suplimentar, inspecția 3D poate fi realizată mult mai rapid în GOM Volume Inspect Pro multiplicând un set de măsurători (cluster) aplicate unei piese/cavități /cuiib, pentru celelalte geometrii identice din proiect. Totodată se pot efectua analize suplimentare de proces (SPC) de la primul și până la ultimul lot de fabricație.
METROTOM 6 SCOUT

Demo – Raport masurare conector 2 pini – Download

Contactați-ne pentru a afla mai multe
despre portofoliul nostru de produse
și cum pot fi implementate în fluxul
dumneavoastră de producție.
Romeo TUDOSE
Manager Departament Sisteme Optice
+40 724 635 635
romeo.tudose@spectromas.ro
Solicită ofertă