Acasa>>Bunuri de larg consum, Fabricație aditivă, Industria Auto, Injecție Mase Plastice, Interior vehicul, Matriterie, R&D>>Tomografie computerizată (CT) în industria materialelor plastice
Alege alt domeniu

Tomografie computerizată în industria maselor plastice

Pentru a obține o îmbunătățire durabilă a calității în fabricarea pieselor din material plastic, nu este suficientă o evaluare singulară a acestora. Fiecare etapă a procesului influențează calitatea, începând cu etapa de dezvoltare prin fabricarea sculelor, fabricarea matrițelor, injecția în matriță și până la asamblarea diferitelor componente. Deoarece cerințele specifice de calitate variază de la un pas la altul, de asemenea variază și metodele specifice de inspecție a calității.

METROTOM 6 scout METROTOM 1 (În curând)


Avantajele tehnologiei CT

  • CT-urile funcționează ca și control non distructiv (non contact)
  • Proprietățile pieselor controlate nu sunt modificate prin procesul de testare
  • Pot fi vizualizate atât defectele de suprafață cat și cele interne
  • CT-urile funcționează rapid.
  • CT-urile captează date în 3D, ceea ce înseamnă că oferă mai multe informații decât controlul prin ultrasunetele sau scanările cu raze X 2D.

Tomografia computerizată reprezintă o tehnologie de inspecție care poate fi utilizată de-a lungul întregului proces de dezvoltare si producție a pieselor din plastic. Oferă multe avantaje în comparație cu alte procedee de măsurare, în special în industria maselor plastice.

Contactați-ne pentru a afla mai multe
despre portofoliul nostru de produse
și cum pot fi implementate în fluxul
dumneavoastră de producție.
Romeo TUDOSE
Manager Departament Sisteme Optice
+40 724 635 635
romeo.tudose@spectromas.ro
Solicită ofertă