Scanare 3D


Având la dispoziție seria de scanere optice 3D ATOS , produse de compania GOM, putem captura rapid și cu precizie forma tridimensională a oricărui obiect, indiferent de mărime, material sau complexitatea sa geometrică.
Scanarea 3D, fiind un proces de digitizare 3D, aduce obiectele din realitate în spațiul virtual, permițându-ne manipularea acestora în scopul dorit.
Detalii

Control Dimensional 3D


Prin serviciul de Control Dimensional 3D asigurăm inspecția completă a reperelor dumneavoastră, indiferent de precizia de măsurare impusă sau complexitatea geometrică a obiectului.
Operațiile cuprind alinierea cu modelul CAD, comparația suprafețelor, evaluarea completă a abaterilor de formă și poziție pe baza desenului de execuție (suprafețe, secțiuni, coordonate 3d, GD&T, toleranțe impuse, etc.) și raportarea 3D și 2D a rezultatelor.
Detalii

Reverse Engineering și Proiectare CAD


Prin reverse engineering puteți îmbunătăți sau modifica funcționalitatea unui produs / obiect sau chiar să-l copiați păstrând toate detaliile de care sunteți interesat. Avem capacitatea, experiența și instrumentele necesare pentru a realiza conversia unui nor de puncte sau mesh 3D în formate CAD bazate pe ecuaţii matematice, care definesc geometria obiectului.
RE_Autosurface
Detalii

Printare 3D


Odată cu noul parteneriat încheiat cu compania americană RIZE, vă punem la dispoziție servicii profesionale de Printare 3D.
Aplicațiile includ fabricația de prototipuri, dispozitive de fixare și produse în serii limitate pentru: industria auto, industria aeronautică și aerospațială, bunuri de larg consum.

Detalii

Mentenanță și Suport Tehnic

Fie că este comandat direct sau inclus în oferta inițială de achiziție a echipamentului, serviciul de mentenanță oferit de Spectromas asigură parametrii optimi de funcționare pentru toată gama de sisteme de măsură GOM.
În baza abonamentului, beneficiați de asistență premium 24/24 pentru orice problemă software sau hardware. De asemenea, fiind vorba despre echipamente metrologice, asigurăm recertificarea periodică a sistemelor de măsură și a etaloanelor, conform standardelor în vigoare.
Detalii