Pentru toate echipamentele şi programele software utilizate, firma Spectromas va pune la dispoziţie cursuri introductive, amănunţite sau specifice la achiziţionarea unui nou sistem sau la cerere.

Vă putem pune la dispoziţie ca suport adiţional:

  • Manuale complete cu instrucţiuni pas cu pas
  • Acces la forumuri de specialitate
  • Date pentru uz didactic

Cursuri specializate in controlul calitatii

Spectromas, alaturi de GOM va ofera cursuri de formare orientate spre practica, cu diferite niveluri de specializare, pentru a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile utilizatorilor. Conceptul de formare pe mai multe niveluri răspunde provocarilor din industrie și le permite participantilor sa-si extinda cunostintele în domeniul metrologiei 3D.
Cursurile sunt tinute de formatori certificați GOM în sali de cu tehnologie de ultimă oră, asigurând astfel un mediu de învatare productiv. Fiind experți în domeniile lor, instructorii au o vastă experiență, cunostinte și ani de experienta in domenii de specialitate, care le permite sa raspunda la întrebari specifice.

Mai jos este prezentata structura cursurilor disponibile.

Pentru o oferta detaliata individuala sau pentru un grup de persoane ne puteti contacta la scanare3d@spectromas.ro

Cursuri GOM Inspect

GOM Inspect este un software gratuit de control dimensional al datelor măsurate cu ajutorul scanerelor optice, laser sau al altor sisteme de măsurare. Software este utilizat în procesele de dezvoltare a produselor, în controlul calității și producție.

GOM Inspect permite importul de fișiere CAD, oferă posibilități multiple de aliniere a modelului, generare de elemente geometrice plecând de la modelul scanat sau de la modelul CAD, analiză dimensională în raport cu fișierele CAD, funcții dedicate inspecției, analiză dimensională și toleranțe bazată pe ISO 1101 și ASME Y4 și nu în ultimul rând, multiple modalități de raportare a rezultatelor inspecției dimensionale.

GOM Inspect poate fi usor implementat in toate departamentele implicate in dezvoltare si productie, rolul sau fiind de a crea un limbaj comun in ceea ce priveste controlul dimensional.

Pentru o oferta detaliata individuala sau pentru un grup de persoane ne puteti contacta la scanare3d@spectromas.ro