gom_09

SCANARE 3D

Gama variata de scanere 3D optice disponibile pentru serviciile de scanare permit masurarea pieselor pornind de la dimensiunea unei monede si pana la un rotor de turbina de peste 6m lungime si 3m diametru sau componente chiar mai mari, fara a pierde din vedere esentialul unei lucrari bine efectuate: rapiditate, flexibilitate, precizie si atentia la detalii.

I-Inspect_section_white_EN

CONTROL DIMENSIONAL

Prin serviciile de control dimensional asiguram inspectia completa a reperelor dumneavoastra. Operatiile cuprind alinierea cu modelul CAD, comparatia suprafetelor, evaluarea completa a abaterilor de forma si pozitie pe baza desenului de executie (suprafete, sectiuni, coordonate 3d, GD&T, tolerante impuse, etc.) si raportarea 3D si 2D a rezultatelor.

geomagic-design-x-3d-scanning-software-740x415

REVERSE ENGINEERING

Prin reverse engineering puteti imbunatati sau modifica functionalitatea unui produs / obiect sau chiar sa-l copiati pastrand toate detaliile de care sunteti interesat. Avem capacitatea, experienta si instrumentele necesare de a realiza conversia unui nor de puncte sau mesh 3D în formate CAD bazate pe ecuaţii matematice, care definesc geometria obiectului.

©2016 Jon Chomitz Photography
3 Prescott street, Somerville, MA  02143
www.chomitz.com     jon@chomitz.com
617.625.6789

PRINTARE 3D

Odata cu noul parteneriat incheiat cu compania americana RIZE, incepand din aceasta luna va punem la dispozitie servicii profesionale de Printare 3D.
Aplicatiile includ fabricatia de prototipuri, dispozitive de fixare si produse in serii limitate pentru: industria auto, industria aeronautica si aerospatiala, bunuri de larg consum, …

OBJ_GRAF-0000014722-XX-002-VIEW

CURSURI DE SPECIALIZARE

Pentru toate echipamentele şi programele software utilizate, firma Spectromas va pune la dispoziţie cursuri introductive, amănunţite sau specifice la achiziţionarea unui nou sistem sau la cerere.

Imagine1-1-400x300

DISPOZITIVE DE CONTROL

Avem capacitatea si experienta de a proiecta si executa dispozitive de control destinate aplicatiilor de control. Aveti la indemana o solutie practica, eficienta si rapida. Puteti beneficia de calitatea produselor livrate, fara investiii majore.