Industria de mase plastice plastice furnizează produse inovatoare pentru o gamă largă de aplicații. GOM stabilește standardele internaționale în metrologia optică 3D. Plastics Knowledge Day 2019 reunește specialiști din industria maselor plastice și experți în metrologie optică în cadrul unui eveniment desfășurat pe parcursul a două zile, cu intrare liberă. Plastics Knowledge Day este un punct de întâlnire pentru schimb de cunoștințe și experiențe.

04.06.2019, Timișoara
05.06.2019, Timișoara
19.06.2019, Pitești

De ce sa ne vizitati la Plastics Knowledge Day 2019?

 

Folosiți aceasta oportunitate pentru un schimb de idei

Platformă de discuții cu reprezentanți din industrie – În cadrul Plastics Knowledge Day invitații au oportunitatea de a face schimb de cunoștințe și experiențe.

Descoperiti produse de referinta pentru metrologia optica

Prezentări – Am planificat doua sesiuni de prezentări pentru o primă introducere în metrologia 3D optică și aplicații avansate, precum simularea fixării piesei în dispozitiv.

Beneficiati de experienta utilizatorilor

Knowledge Tracks – Aplicații practice, precum analiza GD&T sau utilizarea metrologiei optice în fabricarea matrițelor , sunt înglobate în cele patru studii de caz.

Cunoasteti specialisti din industria plastica si experti în metrologia optica

Intreabă expertul – Zonele de comunicare cu experții vă oferă oportunitatea de a afla ultimele noutăți în domeniul metrologiei optice, bazate pe exemple din experiența de zi cu zi.

Participati la un eveniment global

GOM transmite in cadrul evenimentelor desfășurate la nivel international, cunoștințe despre procesele și tehnologiile de măsurare specialiștilor din departamentele design, matrițerie și fabricare scule, precum și experților în producție și asigurarea calității.04.06.2019, Timișoara

Metrologia Optica 3D in procesele din industria de mase plastice

Metrologia 3D optică susține și accelerează toate etapele specifice industriei maselor plastice: de la prototipare și fabricare matrițe, pana la First Article Inspection, incluzând analiza asamblării și testarea rezistenței mecanice.

Tehnologia Materialelor

  • Determinarea caracteristicilor materialelor ca bază pentru CAD și CAE
  • Optimizarea alegerii materialelor
  • Testare (funcțională)

Dezvoltarea produselor

  • Analiză contracții și deformări
  • Corecții matrițe
  • Simularea fixării piesei în dispozitiv

Tehnologia procesării

  • Planificarea măsurării și inspecției 3D bazată pe date PMI
  • Controlul în producția de serie
  • Asamblare virtuală