Analiza asamblarii efectuata cu ajutorul sistemelor ATOS, este posibila prin asamblarea virtuala cunoscand pozitia reala a reperelor. Practic, inaintea scanarii efective a componentelor, se realizeaza fotogrammetria intregului ansamblu. Ulterior fiecare component este masurata pentru ca la final acestea sa fie reasamblate virtual cu ajutorul fotogrammetriei realizate. Astfel veti putea efectua masuratori precise nu doar la exteriorul ansamblului ci si in interiorul acestuia. Analiza vizeaza: inspectia elementelor in contact si a zonelor de prindere, verificarea interstitiilor si alinierea, deformarea componentelor, analiza generala a montajului si exemplele nu se opresc aici.

Paginile dedicate aplicatiilor sunt si vor fi in continua actualizare cu fisiere demo, video si informatii de ultima ora.

Fie ca vorbim despre analiza asamblarii unor piese sau semimatrite si miezuri de turnare, etapele de scanare 3D si control sunt identice: fotogrammetria elementelor in pozitie asamblata, scanarea individuala a acestora si asamblarea virtuala cunoscand pozitia reala (obtinuta prin fotogrammetrie). Astfel putem efectua o analiza completa a ansamblului atat la exterior cat si in interior.

Raport control – Asamblare virtuala

  • format: .pdf
  • dimensiune fisier: 2.6 MB

[product_tag tag=“asamblare-repere“]