Control dimensional

Control dimensional

Masurarea completa a geometriei unui produs ofera noi perspective pentru controlul dimensional 3D. In aceasta categorie puteti descoperi exemple documentate despre controlul reperelor din plastic, reperelor turnate, reperelor forjate, despre analiza asamblarii, verificarea fabricatiei stantelor si matritelor si multe altele.
Industrii

Industrii

Produsele marca GOM nu sunt doar simple instrumente de masura si control, ele ajutand la imbunatatirea proceselor de productie specifice diferitelor ramuri industriale. Exemplele vizeaza aplicatii din industria auto, aeronautica, transport, medicina si nu numai. Informatiile provin din randul celor peste 10 000 de sisteme existente in mediul industrial la ora actuala.
Reverse Engineering

Reverse Engineering

Reconstruirea modelului CAD pornind de la o piesa scanata se poate obtine cu un minim de efort folosind functionalitatea ingenioasa Auto-Surface sau adoptand o abordare parametrica similara programelor de proiectare. Aceasta categorie cuprinde aplicatii care descriu diferitele abordari adoptate in procesul de Reverse Engineering.
Testarea materialelor si componentelor

Testarea materialelor si componentelor

Sistemele optice GOM iau in calcul intreaga geometrie a componentei masurate, fapt ce nu este posibil utilizand mijloce clasice de masura precum traductoarele de deplasare , marcile tensometrice. Aceasta categorie cuprinde exemple ce vizeaza aplicatii specifice industriei auto, aeronautice, medicina si nu numai.

Write a Reply or Comment