Testarea materialelor si componentelor

Sistemele optice GOM iau in calcul intreaga geometrie a componentei masurate, fapt ce nu este posibil utilizand mijloce clasice de masura precum traductoarele de deplasare , marcile tensometrice. Aceasta categorie cuprinde exemple ce vizeaza aplicatii specifice industriei auto, aeronautice, medicina si nu numai.

Biomecanica / Medicina

Biomecanica / Medicina

Sistemele 3D optice GOM destinate testarii materialelor si componentelor au o larga aplicabilitate in domeniul medical. Acestea sunt utilizate in laboratoare de cercetare dar garanteaza de asemenea rezultate in stomatologie sau medicina legala. Exemplele din aceasta categorie apartin urmatoarelor domenii: biomecanica, criminalistica si stomatologie.
Industria aeronautica

Industria aeronautica

Sistemele GOM furnizeaza, pentru industria aeronautica si aerospatiala, date precise privind geometria si proprietatile materialelor componentelor. Aceste informatii reprezinta date de intrare precise pentru simularile numerice si pentru verificarea acestora prin teste reale efectuate in camera climatica sau in tunelul de vant. Aplicatiile cuprind: teste structural statice, teste NVH, teste de impact, verificarea simularilor numerice, s.a.m.d.
Industria auto

Industria auto

Sistemele optice marca GOM impreuna cu pachetele software dedicate suporta si accelereaza procesele specific industriei auto, reducand timpii dedicati testarii componetelor de la saptamani la ore. Aplicatiile specifice industriei auto carora le sunt dedicate cuprind: teste de impact, verificarea simularilor numerice, teste NVH, teste aerodinamice, si exemplele nu se opresc aici.

Write a Reply or Comment