Metal Show 17-20 aprilie 2018

logo_metalshow_transparent_mic

Va invitam sa vizitati standul Spectromas, unde va vom va intampina cu demonstratii LIVE, discount-uri si oferte exclusive, valabile pe perioada targului si informatii detaliate despre produsele si serviciile noastre. In 2018, Spectromas aniverseaza 15 ani de la infiintare. Pentru a va multumi ca ati fost alaturi de noi, am conceput un serviciu gratuit de consultanta, pe care il vom pune la dispozitia persoanelor interesate, in cadrul targului: ,,Ora cu specialistul”. Vom reveni cu detalii!
In cadrul acestui eveniment, vom pune accentul pe solutiile de scanare 3D si control dimensional, echipamente destinate masuratorilor de marimi fizice, sisteme de achizitii date si echipamente de masurare analiza a vibratiilor.
Totodata va vom prezenta cele mai noi produse din portofoliul Spectromas, care includ: sisteme optice de scanare 3D marca GOM, solutii software destiinate procesului de Reverse Engineering marca 3DSystems Geomagic,  sisteme de achizitie date si marci tensometrice HBM, analizoare de vibratii RION.
Pentru a beneficia de acces gratuit, va puteti intregistra online pe www.metalshow.ro.

Pentru orice alte informatii sau detalii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail la adresa info@spectromas.ro sau telefonic la numarul 021.310.10.95.

dragos-tilina

Manager Marketing - Dezvoltare

Write a Reply or Comment